пʼятницю, 13 грудня 2019 р.




     25 листопада 2019 року у Фороснянському НВК-філії  стартувала щорічна акція «16 днів проти насильства». Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насильства, булінгу, торгівлі людьми, тому акція була спрямована проти насилля та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства. 
    Проведені заходи,стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) хворих на ВІЛ.
    Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має назву - "торгівля людьми". Саме тому, сьогодні за цією тематикою учні 7-9 класів переглянули фільм "Станція призначення Життя". Дітей вкотре проінформували щодо проблеми торгівлі людьми. Ознайомили з різними формами та причинами торгівлі людьми (дітьми). А саме головне, намагалися донести до них те, як не потрапити в тенета злочинців.


Немає коментарів:

Дописати коментар

https://docs.google.com/document/d/1VjtLAKoiAX306EnMg83Ct_3qYOzOTMDUhnWf237xZuQ/edit?usp=sharing